Advies in ICT

Het ideale bedrijfsnetwerk is een enorme toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Als iedereen zorgeloos in kan loggen, op het werk, thuis en op reis, waarbij alle informatie steeds veilig en efficiënt beschikbaar is, loopt uw bedrijfsvoering op rolletjes.

De praktijk leert dat veel problemen ontstaan uit kleine ontwikkelingen. Een nieuwe functie wordt snel even toegevoegd, een klein probleem wordt snel even opgelost. Zo is de netwerkomgeving geen totaal meer, maar een samenraapsel van losse componenten, met directe en toekomstige gevaren tot gevolg.

Een klassieke situatie oplossen

Etwice biedt advies in ICT, aan veel bedrijven in zowel het MKB als de grootzakelijke markt en aan overheidsinstellingen. Op basis van uw bedrijfsbehoeften kunnen onze technische experts zeer snel in kaart brengen wat precies nodig is, hoe dit nu wordt ingevuld en waar dit mogelijk verbeterd kan worden. Ook herkennen wij potentiële gevaren voor zij zich aandienen.

Door de hiaten tussen behoefte en beschikbaarheid duidelijk te herkennen, zijn wij in staat u een advies te geven om op de meest kostenefficiënte wijze over te gaan tot een werkelijk optimale omgeving. Soms is dit een kwestie van instellingen wijzigen, soms van apparatuur vernieuwen of anders inzetten.

Vrijblijvend intakegesprek

Bij Etwice maken wij graag tijd voor u, een goed advies kan per slot van rekening alles waard zijn. Mogen wij uw locatie eens bezoeken en uw uitdagingen vernemen? U zult verrast zijn over de ogenschijnlijke eenvoud waarmee wij bepaalde zorgen op kunnen lossen. Wij horen graag van u!

contact

Vacatures

vacature