Beheer

Uw bedrijfsnetwerk moet simpelweg altijd beschikbaar zijn. Etwice kan u het dagelijks beheer en de continue optimalisatie die hierbij komt kijken volledig uit handen nemen. Onze technische experts brengen jarenlange ervaring mee op ieder vlak dat van belang is.

Platformen en rechtenstructuren

Door onze brede kennis van verschillende platformen zoals Microsoft, Linux en Novell, zijn wij ook voor netwerken waarin hiermee gecombineerd wordt in staat alles juist te configureren. De rechtenstructuren van individuele gebruikers, het toevoegen en uitbreiden van nieuwe apparatuur en applicaties en andere dagelijkse taken worden zo volledig efficiƫnt uitgevoerd.

Aanvulling en ontzorgen

Voert uw eigen systeembeheerder het dagelijks management over uw omgeving? Etwice vormt dan een perfecte aansluiting op de reeds beschikbare kennis. Wij zijn bereikbaar voor ondersteuning en advisering en het gedeeltelijke beheer van technieken waarbij dit gewenst is.

Ook voor bedrijven die geen eigen IT expertise hebben, is Etwice een totaalpartner. U verzekert zich van professionele ondersteuning tegen scherpe tarieven. Wij dragen zorg voor een continue beschikbaarheid van uw netwerk met maximale prestaties en slimme verbeteringen.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar nieuwe inzichten in uw bedrijfsomgeving? Neemt u dan contact met ons op, onze technisch experts zijn beschikbaar om u van een vrijblijvend kennismakend advies te voorzien. Zo kunt u vragen laten beantwoorden en situaties tegen het licht houden. Wij staan klaar voor u!

contact

Vacatures

vacature