Support

Uw eigen ICT professionals kunnen onmogelijk alles weten, daarom is het goed om een vraagbaak beschikbaar te hebben die u kan ondersteunen bij het oplossen van complexe ICT vraagstukken. Etwice is hiervoor dé partner, zonder dure SLA contracten beschikbaar voor gegarandeerde support.

Jarenlange brede ervaring

De technische experts van Etwice bieden jarenlange ervaring op tal van disciplines. Thuis in diverse platformen, storage en back-up oplossingen, databeheer, migraties en meer. Samen met uw eigen ICT expert kunnen wij snel schakelen en beoordelen wat de beste oplossing voor de doelstelling of uitdaging is.

In onze visie moet u nergens aan gebonden zijn, maar ons willen bellen als het nodig is. Daarom werken wij niet met supportcontracten, maar zijn wij variabel beschikbaar en rekenen wij per melding met u af. Veel verzoeken kunnen remote worden afgehandeld, waardoor u alleen betaalt voor de daadwerkelijk ingezette uren. Wel zo efficiënt en voordelig!

Kennisvlakken

Op onze website kunt u een goede indruk krijgen van de disciplines waarin wij thuis zijn. Etwice richt zich op totaaloplossingen in ICT voor het bedrijfsleven, dit zorgt ervoor dat wij expertise hebben van alle componenten die hierin voor kunnen komen. Van desktop en laptop tot routers en switches, maar natuurlijk ook servers en bekabeling.

Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op om door te spreken hoe wij u van dienst kunnen zijn als verlengstuk van uw eigen ICT expertise. Wij staan altijd klaar voor u.

contact

Vacatures

vacature